Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2011 21:07 - ПРАВЕТЕ ДЕЦА, НЕ ИЗБОРИ!
Автор: deleted-4udovi6teto Категория: Политика   
Прочетен: 2021 Коментари: 5 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
          Политиците на България тия дни влязоха в неравномерна битка с народа.        

          Народът на България беше нападнат фронтално, флангово, в профил, анфас и гръб, както се казва – подло и изневиделица, от всички медийни амбразури. Запомних единствено техните обещания за благоденствие и просперитет, до които ние – пак ние, забележете, ще достигнем, но подир дни на труд, труд и пак, и определен тип жертви. Жертви. Жертви. И пак жертви.

          Резултатите от неравномерната битка на българските кандидати за президенти и кметове с народа на България са невидими с просто око, тъй като народът се топи тихо, ненатрапчиво, дори с някаква необяснима наслада, че най-после ще го оставят на мира и няма да си правят повече експерименти с душата и тялото му. Всъщност – това е печелившата магистрална тактика, предприета и от правителството. Те да си правят каквото си щат, а народът да гледа втрещено, да не разбира в какъв точно танц със саби се вихри, какви точно лабораторни проби му се вземат и какви дългосрочни прогнозни анализи за неговия по-нататъчен келепир се правят. А в резултат на това да изчезва малко по малко, целокупно и поединично да се топи.      Добре, че не сме Русия и си нямаме Сибир.

          Според правителството народът на България трябва да е издръжлив на студ като аляски аламут, загърнат в снежна пряспа. И да прави деца. Да държи на глад като изплезил език срещу слънцето тристагодишен йога индус с изпечена кожа и щръкнали кокали, седнал на лотос в пещерите на Хималаите. Да бачка между изгрева и залеза, опънал вратни жили, в картофените ниви на скъпия за всинца ни покойник Косьо Самоковеца за жълти стотинки, от които да спастря за черни дни. Да си плаща тока, водата, асансьора, топлото, данъците, глобите и таксите с едната само магия, щото няма с какво друго. Да търкаля 30-годишния си москвич, купен от четвърти собственик, който харчи 12 на сто и 6 масло, да бърше мухъла от разлепените тапети на зайченца и четирилистни детелинки в 40-годишната си панелка, докато министри и депутати си пазаруват на едро чисто новички апартаментчета със спестеното от закуски.

          Народът на България трябва винаги да е готов, щом Родината го иска и го свика под знамената с бойната си тръба, да се бие като степен вълк в коалиция от международни вълци за свободата на други народи, които обаче, дявол знае защо, не си искат нито свободата, нито международните вълци. Народът на България трябва по всяко време на деня и нощта да приема на порции заливащата го на кичозни талази от всички възможни радиоточки и канали на кабела медийна простащина, да недоумява пред управленската лакомия, оправдавана с височайши лъжи. Да търпи парвенющината, педерастията, фалшивия блясък на шаячноткания ни елит, натрупал дворците си в Бояна, Драгалевци, в Рим, Синеморец, Резово, Маями, Родопа планина и островите в Средиземно море пак с тия, спестени от закуските, пари.

          Егати закуските!

          Народът на България трябва да спи в ледени спални, да вечеря в мухлясали от северните ветрове кухни, да буди сутрин и да натирва към неотоплените училища изнервената си челяд. И на всичко отгоре – да прави деца.

          Е, в такъв случай на мен ми се ще да издигна лозунга „Да живей мощното  чукане!" Не само на магистралите. Само мощното чукане ще разшири, така да се каже, и ще подобри основния генофонд на България! Въпреки че за целта, понеже младото отдавна отпраши по чужди булки на Запад - и сега опрашва тъдява квот му падне, трябва да си внесем ебливи индианци от джунглите, желателно – от непроходимите джунгли на Амазонка, чукливи чукчи и ненчи от тундрите в Сибир, свикнали да клатят на сняг, вятър и убийствен студ, едро скроени аборигени от полупустините на Австралия и надървени маори от Ню Зеланд.

         Щото с единия гол ентусиазъм на правителството няма да стане.





Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. yotovava - Това добре,
26.10.2011 21:26
но като имаш предвид, че 2,5 милиона пенсионери у нас ще се отдадат на мощно чукане, то няма да е далечно и мощното чукане по ковчезите и вместо да се размножим, ще вземем да намалеем... така ще преизпълним планът Ран- ЪТ.

Мда.
Валя :))))))))))))))))
цитирай
2. deleted-4udovi6teto - но като имаш предвид, че 2, 5 милиона ...
26.10.2011 21:27
yotovava написа:
но като имаш предвид, че 2,5 милиона пенсионери у нас ще се отдадат на мощно чукане, то няма да е далечно и мощното чукане по ковчезите и вместо да се размножим, ще вземем да намалеем... така ще преизпълним планът Ран- ЪТ.

Мда.
Валя :))))))))))))))))

Мдаааа...
Ужас.
Чу
цитирай
3. hristo27 - ЧУДО, ми то не останаха млади булки в ...
27.10.2011 09:39
ЧУДО, ми то не останаха млади булки в тая държава. Отидоха на гурбет в чужбина. Ако почнат и бабите да раждат пак, ще съберем на света и Европата очите!
Ама пък, по-добре НЕЩО, от колкото ХИЧ! :)))
цитирай
4. deleted-4udovi6teto - ЧУДО, ми то не останаха млади булки в ...
27.10.2011 10:01
hristo27 написа:
ЧУДО, ми то не останаха млади булки в тая държава. Отидоха на гурбет в чужбина. Ако почнат и бабите да раждат пак, ще съберем на света и Европата очите!
Ама пък, по-добре НЕЩО, от колкото ХИЧ! :)))

Съгласен! :-)))
Чу
цитирай
5. kliomuza - Е тук не мога да не се сетя за гръцката социал-демокрация или по-кратко кражбо-крация
28.10.2011 12:38
Пред очите ми са - Гърция е като мързеливата доведена дъщеря, на която майката осигурявала висок стандарт на живот а не давала да работи, да не си развали маникюра. И нашата България като нещастната заварена дъщеря, на която мащехата давала само работа и тайно се надявал да умре от глад и работа. А баща им - Европейския съюз нииииииииииищо не забелязвал, зает с много работа.
Мда
приказките ей така са се родили - от истински случаи в древни времена
ама и сега има материал за приказки.Не се чудете че приказките на братя Грим са толкова жестоки
По истински случаи са
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deleted-4udovi6teto
Категория: Поезия
Прочетен: 9367808
Постинги: 2274
Коментари: 37980
Гласове: 26838
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930